Dvojica igrača Bruklina imaju koronavirus, završni turnir NBA lige u sve većem problemu

Dvojica košarkaša Bruklina saznala su da imaju koronavirus mesec dana pred nastavak NBA lige. U pitanju su centar Diandre Džordan i bek Spenser Dinvidi.

Iskusni Džordan je objavio da sigurno neće otići na završni turnir u Orlandu, iako bi do tada trebalo da se oporavi od kovida 19.

"Saznao sam sinoć i danas mi je potvrđeno da imam pozitivan test na koronavirus od kada sam se vratio na teritoriju svog tržišta (Bruklin). Zbog toga neću biti u Orlandu po nastavku sezone", naveo je Džordan.

Što se tiče Dinvidija on želi da igra, ali je zabrinut pošto je poazao određene simptome, za razliku od maltene svih sportista.

"Da budem jasan, ja nisam odustao od igranja i želim to da uradim. Nažalost, jedan sam od onih slučajeva sa raznim simptomima", naveo je Dinvidi.

Ukoliko je bude imao, Dinvidi želi da iskoristi priliku i da prezime na dresu promeni u "trillion" (na srpskom bilion) čime će, uz broj 26, istaći javni dug Sjedinjenih Američkih Država.

Njih dvojica su samo novi slučajevi u nizu u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, pošto je prethodnih nedelja potvrđeno da je više od 20 NBA igrača zaraženo koronavirusom.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво