Trinkijeri i Partizan, gde je zapelo?

Neizvesnost u redovima KK Partizan, a pogotovo kod navijača tog kluba i dalje traje pošto je status trenera Andree Trinkijerija još uvek nerešen i nejasan. Italijan ima ponudu Partizana, ali i opciju da karijeru nastavi u minhenskom Bajernu.

Naime, iako važeći ugovor između italijanskog stručnjaka i beogradskog tima predviđa i saradnju za narednu sezonu, u njemu postoji i opcija da trener ode uz naknadu.

A kada se na to doda i interesovanje minhenskog Bajerna, koje nije jednostrano, mogućnost da Partizan ovog leta ponovo traži trenera se povećava.

Nedavno je sam Trinkijeri na Tviteru postavio (ne)dvosmislenu poruku, obrativši se pre svega navijačima Partizana.

”Vratio sam se kući, u Italiju! Nezaboravno vreme i najbolji navijači...", napisao je Trinkijeri uz simbole košarkaške lopte i crno-bela srca.

A s obzirom na to da se igračima tokom sezone uglavnom dugovalo i kasnilo sa platama, postoji istorija trvenja i nesporazuma na relaciji trener-uprava kluba, tačnije predsednik Ostoja Mijalović.

Mijailović se tokom vikenda oglasio i rekao da je Trinkijeru izneta nova, kako kaže, jaka i u datim uslovima odlična ponuda za nastavak saradnje u sezoni u kojoj će budžet izvesno biti manji nego prethodne, u kojoj je, kako je ranije nekoliko puta isticao predsednik crno-belih, on bio najveći u slavnoj istoriji kluba.

Gotovo završen prelazak Korija Voldena u redove najvećeg rivala Crvene zvezde ne ide u prilog Mijailoviću, s obzirom da je Trinkijeri nekoliko puta poručivao da je američki kombo-bek izuzetno važan šraf njegovog crno-belog tima.

Ne treba prenebregnuti činjenicu da je Trinkijeri teško podneo odvojenost od porodice tokom prvog talasa pandemije koronavirusa, te se pored Minhena kao opcija za nastavak njegove trenerske karijere pominje i povratak kući, ”na čizmu”.

Epilog događaja i pregovora između dve strane biće poznat do kraja sedmice.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво