Nastavak NBA sezone - dupli oprez i stoni tenis u singlu

Prekinuta sezona u NBA lige biće nastavljena 30. jula, pravila ponašanja u Orlandu su do detalja uređenja, a timovi su uh dobili u uputstvu na 113 strana.

Rukovodstvo NBA je u sradanji sa eminentnim američkim lekarima sačinilo opširna uputstva za ponašanje u ”mehuru” koji će se formirati na prostoru ”Diznijevog sveta” u Orlandu.

U tom dokumentu postoji puno očekivanih odredbi, ali i par vrlo interesantnih.

Naime, svi igrači će morati da nose energetske narukvice, koje će imati višestruku ulogu i služiće kao ključ od sobe u jednom od tri hotela u kompleksu, ali i kao ulaznica za tesitranje i medicinske protokole, koji će biti i više nego česti i redovni.

Pored toga, igračima će na raspolaganju biti frizer, berberin, kozmetičar, soba za video igre, kao i stolovi za stoni tenis, koji će pak smeti da se igra samo u ”singlu” i to uz poštovanje socijalne distance.

Delegacija svakog tima brojaće maksimalno 35 članova, igrači i prvi red na klupi neće ali oni koju budu sedeli u drugom redu moraće da nose maske. Suštinski, dozvoljen je i izlazak iz granica kampusa, ali koji će sa sobom povlačiti i obavezni boravak u karantinu. 

Do detalja, u minut, određeni su i termini obroka, odlaska na trening, vraćanja u hotel... Pored toga što će lopte biti dezinfikovane, igrači imaju obavezu tuširanja pre i posle treninga.

Očigledno je da su u NBA veoma ozbiljno shvatili rizik, ali i pokazali orgomnu želju da se uprkos svemu sezona završi - na terenu.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара