Košarkaš Partizana Nikola Janković zaražen koronavirusom

Košarkaš Partizana Nikola Janković bio je pozitivan je na testiranju na koronavirus. Cela ekipa i stručni štab biće podvrgnuti testiranju.

Koronavirus ušao je i u košarkaški klub Partizan, pošto je Nikola Janković bio pozitivan na testiranju.

"Centru Partizana NIS, Nikoli Jankoviću, potvrđeno je prisustvo virusa Kovid 19 u organizmu. Nakon završetka sezone, Janković je planirao da putuje u inostranstvo na odmor i shodno propisanim procedurama, obavio je test na koronavirus. Ipak, test je potvrdio prisustvo virusa u organizmu, iako Janković trenutno nema nikakve simptome", naveli su crno-beli u saopštenju.

"U skladu sa instrukcijama lekara, Nikola Janković se odmah uputio u samoizolaciju. Ostali prvotimci i članovi stručnog štaba, biće preventivno testirani u najkraćem roku", dodaju iz Partizana.

Janković ima 26 godina, košarkašku karijeru počeo je u Belgiji igrajući za Šarleroa, potom nastupao za Megu, Olimpiju, Sakariju, Estudijantes, da bi u Partizan došao krajem 2018. godine.

Janković je bio jedan od košarkaša koji je učestvovao  na oproštajnoj utakmici doskorašnjeg trenera Mege Dejana Milojevića u četvrtak.