Šek: Moji Lejkersi bi lako pobedili Džordanove Bulse

Legenda LA Lejkersa i član Kuće slavnik Šakil O`Nil u razgovoru za I-Es-Pi-En je konstatovao da bi njegovi Lejkersi lagano pobedili Džordanove Bulse.

Džordan je sa Bulsima vezao tri titule 1991, 1992. i 1993. godine. Potom se povukao, tačnije igrao je bejzbol, kada se vratio osvojili su još tri vezane titule 1996, 1997. i 1998. godine. Šekovi Lejkersi su vezali tri titule 2000, 2001, i 2002. godine.

Obe ekipe imale su jednu figuru zajedničku, fantastičnog Fila Džeksona na klupi. Šek smatra da bi u međusobnom susretu on bio taj koji bi pravio razliku.

"Lagano bi ih pobedili jer ja bi "ubio" Luka Longleja, Bila Veningtona i Bila Kartvajta, Faktor sam ja i moja slobodna bacanja", rekao je O`Nil, a potom se zapitao koga bi trenirao Džekson.

Voditelj je rekao da bi Džekson verovatno predvodio Bulse jer je prvo bio trener Čikaga.

"Znači on bi pokušao tu „Hak-a-Šek" taktiku. Ja bi i dalje imao 28-29 poena, ali ključ bi bila slobodna bacanja. Kod mene je to uvek 50-50. Ako bi dobro šutirao, onda bi pobedili. Ako bi šutirao loše, izgubili bi", rekao je Šek.

Potom se O`Nil osvrnuo na veličanstvenog Džordana.

"Kada sam došao u ligu bio sam prestravljen zbog Džordana. Kao dete gledao sam ga kao boga. I sad ste odjednom na istom parketu sa bogom. Sve što sam mislio o njemu kao dete bila je istina. On je mogao da leti, njegov šut je bio neverovatan. On je bio isti kao i na TV prenosima", zaključio je O`Nil.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије