Iz Mege bi sad u NBA mogao da ode trener

Prvi trener Mege i pomoćnik u reprezentaciji Srbije Dejan Milojević rekao je da bi voleo da njegov sledeći korak u karijeri bude NBA liga.

Milojević, koji je već desetu sezonu zaredom na klupi istog kluba, otkrio je da ima plan da se preseli u SAD, pre svega zbog košarkaške karijere svog sina.

“On trenutno igra u Beovuku i zadovoljan sam njegovim razvojem, kakav je košarkaš, a i kakav je čovek postao. Borben je kao i ja, ali igra potpuno na drugoj poziciji. Bek je, pa ne mogu da kažem da imamo sličnosti. Dovoljno je dobar da obezbedi stipendiju na američkom koledžu, tako da je naša porodična želja da naredne godine svi odemo u SAD. Mislim da je za njega najbolje da završi tamo fakultet, a i nadam se da će moj sledeći korak biti NBA liga. Ne znam da li će se to i ostvariti, ali plan nam je otprilike takav", rekao je Milojević za Novosti.
 
To ne bi trebalo da se odrazi na njegov angažman u nacionalnom timu, gde je uz Vladu Jovanovića pomoćnik Igoru Kokoškovu, kome je zajvalan na poverenju.
 
"Drago mi je što je izabrao mene i Vladu Jovanovića, koji je jedan od najboljih mladih trenera u Srbiji. Kokoškov je vrhunski čovek i stručnjak, zadovoljstvo je raditi sa njim. Na prvoj akciji smo imali malo vremena da bilo šta uradimo, zabeležili smo pobedu i poraz, ali je celokupan utisak odličan", zaključio je Milojević.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи