Gober se izvinio zbog nemara: Nema izgovora za moje ponašanje, osramoćen sam

Centar Jute džez Rudi Gober oglasio se na Instagramu pošto je potvrđeno da ima koronavirus. Gober je sopstvenim nemarom ugrozio saigrače i čitavu ligu, zbog čega se javno izvinio igračima i navijačima.

Takmičenje je prekinuto čim je potvrđeno da je centar Jute Rudi Gober zaražen koronavirusom, najviše zbog sopstvenog nemara. Gober je postao kandidat za budalu godine i nosi najveću odgovornost što je virus počeo da se širi među igračima u najjačoj ligi sveta jer je zarazio i prvu zvezdu Jute Donovana Mičela.

"Želim da se zahvalim svima koji brinu i koji su mi pružili podršku tokom prethodna 24 časa. Preplavile su me emocije čim sam saznao da sam zaražen koronavirusom, a uglavnom sam bio uplašen, napet i osramoćen", napisao je na Instagramu.

On se izvinio zbog svog ponašanja koje je ugrozilo sve u najjačoj ligi sveta.

"Kao prvo i osnovno želeo bih da se izvinim svima koje sam potencijalno ugrozio, ali s druge strane ni ja nisam znao da sam zaražen. Bio sam nemaran i za moje ponašanje nema izgovora. Nadam se da će vam ovo poslužiti kao upozorenje i da ćete koronavirus svi shvatiti ozbiljno."

Gober je istakao da želi da pomogne svima koji su se našli u istoj situaciji kao on.

"Uradiću sve što mogu da svojim iskustvom edukujem druge i učinim da virus prestane da se širi. Zbrinut sam i doktori vode računa o meni. Hvala vam na podršci i voleo bih da svi pratite bezbednosni protokol, da ostanete zdravi i bezbedni. S ljubavlju, Rudi Gober", naveo je francuski košarkaš.

недеља, 02. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије