Partizan protiv Trenta u "Areni" za prednost domaćeg terena

Košarkaši Partizana dočekuju Trento u "Štark Areni" u poslednjem meču Top 16 faze Evrokupa. Meč se igra od 21 čas, a tok meča možete pratiti na našem portalu.

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da se njegova ekipa uželela domaćeg terena, ali da protiv Trenta očekuje težak meč.

 "Posle skoro mesec dana se vraćamo u 'Arenu', malo smo se uželeli igranja u toj atmosferi, iako imamo fantastičnu podršku gde god da se pojavimo. Utakmica sa Trentom je specifična i na svoj način izuzetno teška. Oni imaju dobre igrače, u stanju su da odigraju dobro, ali to u ovoj Top 16 fazi nisu do sada pokazali", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Poslednji meč Top 16 faze crno-beli dočekuju na prvom mestu u grupi E sa četiri pobede i jednim porazom, dok je Trento na četvrtoj poziciji sa svih pet poraza.

"Igramo protiv ekipe koja ima šta da pokaže i verujem da će dati sve od sebe da u poslednjem meču ostave što jači utisak. Moramo biti maksimalno koncentrisani i spremni da 40 minuta igramo u jakom ritmu. Posle mesec dana igramo u Areni, prethodni put je bila puna. Iskreno, mnogo bi nam značilo da i sada poseta i energija sa tribina budu na sličnom nivou", poručio je kapiten crno-belih Novica Veličković.

Na taj način, crno-beli bi obezbedili prednost domaćeg terena u svim kasnijim fazama takmičenja, bez obzira na ime protivnika.

Meč se igra od 21 čas, a tok meča možete pratiti na našem portalu.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи