Pojačanje pred odlučujuće mečeve, Paunić ponovo u Megi

Nekadšnji reprezentativac Srbije Ivan Paunić od danas je novi košarakš Mega Bemaksa, saopštio je na sajtu kluba.

Kako se navodi, Paunić je potpisao ugovor sa klubom do kraja sezone u regionalnom takmičenju.

Iskusnom beku ovo neće biti prvi boravak u Megi, pošto je prethodno deo sezone 2005/06 proveo na pozajmici, kada je došao iz Partizana.

"Posle duge pauze nakon operacije srećan sam što ću zaigrati pred našom publikom i to u timu koji je sačinjen od mnogo talentovanih i perspektivnih igrača. Posebno mi je drago što će to biti u Megi, klubu u kome sam igrao i na početku karijere i koji je puno porastao od tada. Verujem da će moje igranje i iskustvo mnogo značiti u finišu borbe za opstanak u ABA ligi, a i meni da pokažem da sam opet na jako dobrom fizičkom nivou", rekao je Paunić za klupski sajt.

Pauniće će priliku za ovosezonski debi imati 1. marta kada će Mega dočekati Igokeu u Hali sportova Ranko Žeravica.

Ivan Paunić, rođen 1987. godine, seniorsku karijeru je započeo u Partizanu, a u bogatoj internacionalnoj karijeri nastupao je za Mornar (Crna Gora), Vojvodinu, Ostende (Belgija), Aris (Grčka), Nižnji Novgorod (Rusija), Virtus (Italija), Lagun Aro (Španija), Fuenlabradu (Španija), Astanu (Kazahstan), Budućnost (Crna Gora), Tofaš (Turska) i Čemidor (Iran).

U reprezentativnoj karijeri sa mladim selekcijama osvojio tri zlatne medalje, da bi posle srebra i zlata sa Univerzitetskom selekcijom, osvojio drugo mesto sa A timom na Evrobasketu 2009. godine.

Nastupao je za Srbiju i na Svetskom šampionatu 2010. godine i EP godinu dana kasnije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво