Zvezda planira budućnost – Filip Anđušić potpisao prvi ugovor

Košarkaški klub Crvena zvezda osigurao je još jedan vredan potpis sa talentovanim igračem pred kojim je budućnost srpske košarke. Talentovani junior Filip Anđušić potpisao je profesionalni ugovor sa klubom.

Prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima u trajanju od četiri i po godine potpisao je Filip Anđušić, talentovani junior kluba. On je bivši MVP kadetske lige Srbije i jedan od najtalentovanijih igrača u svom godištu (2002) u celoj Evropi na svojoj poziciji.

Filip je visok 208 centimetara, može da pokriva pozicije krilnog centra i centra. Ponikao je u KK Pljevlja, a nakon toga je bio član Vizure, odakle je, iskazavši veliki talenat i perspektivu prešao prošlog proleća u Crvenu zvezdu.

Anđušić je tokom maja 2019. godine potpisao stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom i odmah pojačao juniorski tim crveno-belih za koji nastupa ove sezone sa velikim uspehom.

Prvim profesionalnim ugovorom sa Crvena zvezda, Filip je vezao svoju budućnost i dalji košarkaški razvoj uz klub čiji je veliki navijač, a Crvena zvezda je još jednom pokazao da ima jasno postavljen sistem u kome je razvoj mladih igrača i njihovo potpisivanje prvih profesionalnih ugovora sa klubom, vrlo važan deo strategije i planiranja daljih koraka.

"Izuzetna mi je čast i sreća, što sam potpisao prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom. Prilikom potpisivanja stipendijskog ugovora rekao sam da me čeka puno rada i treninga, kako bi se izborio za moju šansu u Crvenoj zvezdi. Sada kada sam vezao moju budućnost za Crvenu zvezdu, mogu jedino da nastavim da radim još više i napornije, jer tek sada idu najveći izazovi. Sa druge strane, gledajući mnoge igrače koji su prošli ovaj put pre mene, na meni je samo da radim i da se izborim za svoju šansu", rekao je Anđušić prilikom potpisivanja prvog ugovora sa crveno-belima.

Crvena zvezda želi puno uspeha Filipu Anđušiću, od koga puno očekuje u daljim nastupima u našem klubu u kome će ostati do 2024. godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара