Partizan zadržao najvećeg sponzora: Hvala NIS-u, a hvala i Vučiću

Košarkaški klub Partizan produžio je danas sponzorski ugovr sa kompanijom NIS, čime će biti nastavljena dugogodišnja saradnja. Predsednik kluba Ostoja Mijailović zahvalio je starim partnerima, ali i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su generealni dikretor NIS Kiril Tjurdenjev i predsednim KK Partizana Ostoja Mijailović.

Prilikom potpisivanja ugovora obostrano je istaknuto da će nastavak saradnje biti nova energija koja će košarkaše Partizana voditi ka novim pobedama u domaćim i evropskim takmičenjima.

NIS i KK Partizan neguju višegodišnje partnerstvo koje je 2013. godine krunisano generalnim sponzorstvom kompanije.

"Kraj godine je dobar trenutak da produžimo saradnju sa KK Partizanom. Vidieli smo da je tokom proteklih godina Partizan pokazao dobre rezultate. Ponosni smo na našu saradnju i uveren sam da će rezultati biti još bolji i da će u odličnoj formi da završe sezonu", rekao je Tjurdenjev posle potpisivanja ugovora.

Mijailović se zahvalio kompaniji NIS što je bila uz crno-bele i kada je klub bio u teškoj situaciji.

"Za Partizan je ovo značajan dan. Zahvalio bih se NIS-u i gospodinu Tjurdenjevu što su bili uz Partizan i kada nije imao dobre rezulatate i kada je prolazio kroz težak period. Mi se trudimo da kvalitetno promovišemo NIS i ostale sponozore, jer svako sponzorstvo rešava velike probleme. Želim da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću što je omogućio da potpišemo ovaj ugovor sa NIS-om i ostale ugovore bez kojih ne bi bilo očekivanih sportskih rezultata", zaključio je Mijailović.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије