Teodosić: Ispalo je da sam loš, a nisam pregovarao sa Zvezdom

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić izjavio je da nijednog trenutka nije pregovarao oko mogućeg dolaska u Crvenu zvezdu i da mu je krivo što je stvorena slika kao da je odbio klub sa Malog Kalemegdana.

Teodosić je proteklog vikenda dogovorio prelazak i trogodišnji ugovor sa Virtusom iz Bolonje, na čijoj je klupi ujedno selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

"Nisam pričao, niti pregovarao sa nekim iz Zvezde. Sve što sam čuo o tome bilo je iz novina. Krivo mi je što se stvorila slika da sam ispao loš, da sam taj koji nije hteo da pređe u Crvenu zvezdu", rekao je Teodosić na okupljanju reprezentacije u beogradskom hotelu Kraun plaza.

Teodosić je od februara bio slobodan nakon što je raskinuo saradnju sa NBA ligašem Los Anđeles Klipersima.

"Da li je bilo realno da dođem u Zvezdu ili ne više nije bitno. Krivo mi je što se tako sve dešavalo", zaključio je on.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво