Sale odveo Virtus na fajnal-for Lige šampiona!

Košarkaši Virtusa iz Bolonje, koje sa klupe predvodi srpski selektor Aleksandar Đorđević, plasirali su se na finalni turnir Fiba Lige šampiona, nakon što su u revanšu nadigrali francuski Nanter sa 73:58.

Saletova ekipa je tako nadoknadila deficit iz prvog meča od osam poena i plasirala se na završni turnir najjačeg Fibinog takmičenja.

Dakle, srpski trener i legendarni igrač će tako imati priliku da se domogne evropskog trofeja na turniru od 3. do 5. maja. 

Najefikasniji u timu iz Bolonje bio je M'Baje sa 16 poena, dok je srpski internacionalac Dejan Kravić bio bez greške u šutu iz igre (5/5), za ukupno 12 poena uz četiri skoka, dve asistencije i dve blokade.

Kod gostiju iz Francuske Palson je postigao 18 poena.

Pored italijanskog predstvanika, na završni F-4 turnir plasirali su nemački Brose Bamberg, španski Iberostar Tenerife i belgijski Antverpen džajantsi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи