Hemofarm traži pobedu nad Cibonom u Zagrebu

Košrkaši Hemofarma u utorak gostuju Ciboni u 14. kolu Jadranske lige, u kome će pokušati prvi put u istoriji da pobede zagrebački klub na njegovom terenu.

Jedan od nosilaca igre Hemofarma Bojan Krstović rekao je da je Cibona isti tim sa početka takmičenja u regionalnoj ligi, ali da je od tada značajno podigao formu.

"U međuvremenu su prošli u Top 16 Eurolige i napravili seriju pobeda u NLB ligi, tako da možemo da očekujemo mnogo bolju igru na ovoj utakmici od one koju su pružilu u Vršcu, kada smo ih savladali", rekao je Krstović. Prema njegovim rečima, najveća pretnja Vrščanima su iskusni Nikola Prkačin i Davor Kus, kao i iskusni plejmejker Erl Kalovej.

"Mi im dolazimo u dobrom raspoloženju pošto smo dobili Split u gostima, a i nismo izgubili nijednu utakmicu na strani, što nam je dodatni motiv. Jos jedan od motiva može da nam bude činjenica da Hemofarm nikada nije dobio Cibonu u Zagrebu i sada nam je idealna prilika da to promenimo", rekao je Krstović.

Utakmica između Cibone i Hemofarma igra se u Zagrebu od 18 sati.

U ostalim utakmicama 14. kola sastaju se:

Krka - Partizan
Bosna - Helios
Split - Zadar
Vojvodina - Zagreb
Olimpija - Budućnost
Crvena zvezda - FMP

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи