Vujošević: Moramo da prevaziđemo umor

Košarkaši Partizana u 8. kolu Lige šampiona u sredu u Milanu igraju protiv Armani džinsa (21.00 RTS-2). Trener crno-belih Duško Vujošević rekao je da će njegova ekipa morati da prevaziđe umor i odigra najbolje što može.

"U kalendaru su nam se isprepletala gostovanja i odlučujuće utakmice. Sama putovanja i napor izazivaju umor, ali moramo da računamo sa tim i izdržimo do kraja ove nedelje, jer se tu odlučuje", rekao je Vujošević.

"Namučili su nas u Beogradu kada su bili nekompletni. Sada su kompletni i igraju kod kuće, gde su pobedili evropskog prvaka CSKA. Igraju odlično kontre, imaju dobre spoljne igrače i dobro igraju 'dva na dva'. Imaju jednog od najboljih mladih igrača Italije Luku Vitalija, centri su im pokretni i brzi", opisao je Vujošević.  "Favoriti bi bili i da smo najsvežiji, jer igraju na svom terenu. Daćemo, međutim, sve od sebe i videćemo za šta će to biti dovoljno", kazao je trener beogradske ekipe.

Partizan ima tri pobede i četiri poraza, a Milano ima dva trijumfa. Crno-beli su prošle nedelje gostovali Realu u Madridu, onda su u nedelju igrali protiv Cibone kod kuće.  Posle meča sa Milanom Partizanu slede tri gostovanja u Jadranskoj ligi, a zatim 8. januara dočekuju Panionios u Evroligi.  Partizan u poslednjem kolu prve faze Evrolige gostuje moskovskom CSKA.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво