Zvezda i FMP gostuju, Hemofarm domaćin

Utakmicama četvrtog kola biće nastavljeno takmičenje po grupama u Evrokupu za košarkaše, a naše predstavnike u tom takmčenju Crvenu zvezdu, Hemofarm i FMP čekaju izuzetno teški dueli.

Crvena zvezda gostuje poljskom Turovu i nakon pobede u "Pioniru" prošle sedmice od 28 koševa razlike može da se nada prvoj pobedi na gostovanjima u ovoj sezoni. Sigurno je, međutim, da će Turov, koji je u međuvremenu promenio nekoliko igrača, pred svojom publikom pružiti mnogo bolju partiju nego u Beogradu. Objektivno, "crveno-beli" bi ipak trebalo da budu favoriti u tom duelu.

Hemofarm u "Milenijumu" dočekuje podgoričku Budućnost, od koje je prošle nedelje izgubio 11 koševa razlike. Za "farmaceute" pobeda predstavlja imperativ, jer bi u slučaju još jednog praza praktično izgubili šanse da zauzmu bar drugo mesto u grupi. Ukoliko pobede sa više od 11 razlike, Vrščani će biti u velikopj prednosti u odnosu na Podgoričane.

Najteži posao ima FMP koji gostuje Fortitudu, od kojeg je u Železniku izgubio 11 razlike. Iako su pobedom protiv Budućnosti u Podgorici u poslednjem kolu NLB lige nagovestili izlazak iz krize, teško je očekivati da bi "panteri" mogli da naprave senzaciju i trijumfuju u Italiji.

Meč Turov - Crvena zvezda počinje u 18,30, Hemofarm i Budućnost igraju od 18, a Fortitudo i FMP od 20,30 časova.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво