Trijumf Nju Orleansa u Torontu

Ekipa Peđe Stojakovića Nju Orleans savladala je Toronto u Kanadi sa 99:91. Srpski košarkaš postigao je 10 poena i imao 4 skoka i jednu asistenciju.

Dok su Kanađani pokušavali da zaustave Krisa Pola (12 poena, 4 skoka, 12 asistencija), glavni posao za Nju Orleans odradili su Dejvid Vest (29 poena, 9 skokova) i Džejms Pouzi (20 poena, 10 skokova). 

U ekipi Toronta istakli su se Kris Boš (25 poena, 8 sk, 6 as), Hoze Kalderon (22 poena, 3 sk, 7 as) i Džermejn O Nil (19 poena, 7 sk).

Rezultati:

Toronto - Nju Orleans 91:99

Memfis - Majami 102:86 (Darko Miličić 13 poena, 4 skoka i 5 blokada za Memfis)

San Antonio - Oklahoma 109:104

LA Lejkers - Minesota 98:86 (Vladimir Radmanović bez poena za 3 minuta igre u LA Lejkersima)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи