Читај ми!

Fenerbahče: Pažnja, Antić se vraća u Ulker arenu

Šampion Evrope Fenerbahče objavio je da sa nestrpljenjem čeka povratak Pera Antića uoči gostovanja Crvene zvezde u Istanbulu u meču Evrolige. Fenerbahče je na svom Tviter profilu objavio sliku Antića kao centralnu figuru utakmice dva tima.

"Pažnja! Antić, koji je veoma uspešno nosio dres Fenerbahčea i dao udeo u istorijskim uspesima kluba, vraća se u Istanbul sutra", objavio je Fenerbahče.

Antić je na to odgovorio da je veoma uzbuđen što će opet igrati u Ulker areni i poručio: "Vidimo se u utorak".

Makedonac je pre letošnjeg povratka u Zvezdu za dve sezone ostavio veliki trag u Fenerbahčeu osvajanjem dve titule prvaka Turske, jednog nacionalnog kupa i Evrolige.

Utakmica 13. kola Evrolige između Fenerbahčea i Crvene zvezde na programu je u utorak od 18.45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво