Jelena Milovanović: Divno je biti kapiten Srbije

Košarkašica Srbije Jelena Milovanović rekla je da joj je čast što je kapiten nacionalnog tima i dodala da se trudi da se devojke dobro osećaju.

"Divan je osećaj biti kapiten. Biti kapiten ekipe kao što je Srbija je ogromna čast. Uživam u tome i trudim se, pre svega, da se i devojke maksimalno dobro osećaju. Nadam se da je tako", rekla je Milovanovićeva za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije već nekoliko dana se nalazi na Zlatiboru na pripremama za Evropsko prvenstvo, koje se od 16. do 25. juna održava u Češkoj.

"Lepo treniramo, polako ulazimo u novi sistem... Dugo poznajem selektora, radila sam sa njim u par navrata... Svi se postepeno upoznaju sa njegovim zahtevima i, ponavljam, za sada sve ide po planu i programu. Barem sa moje tačke gledišta", rekla je Milovanovićeva.

Ona je navela da je atmosfera na pripremama sjajna.

"Sve devojke su tu, osim Nevene Jovanović, koja će nam se priključiti za par dana, što je jako važno jer je sve novo. Najbitnije je da su sve devojke raspoložene za rad i usvajanje novih informacija i da se uvek trudimo da sve uradimo na maksimalnom nivou".

U reprezentaciji ima i novih igračica, a Milovanovićeva je navela da one nemaju problem sa uklapanjem u nacionalni tim.

"Kada je zdrava atmosfera, devojke nemaju problem da se nešto preterano uklapaju, sve to ide lagano. Samo da se poštuju dogovori, kao i plan i program priprema, pa se osećaju kao da su oduvek bile tu", rekla je ona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво