Peković: Za nama je najteža sezona u istoriji kluba

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan, Nikola Peković, izjavio je da je prošla sezona bila najteža u istoriji crno-belih, ali da je klub uspeo da prebrodi razne probleme i da počne period finansijskog oporavka.

"Iza nas je verovatno najteža sezona u istoriji KK Partizan. Velikim radom i nesebičnim zalaganjem radne zajednice i svih ljudi u klubu uspeli smo da prebrodimo neke probleme i da počnemo period finansijskog oporavka. Da 2016. godina ne bi bila bez trofeja pobrinuli su se kadeti i juniori, koji su osvojili titule prvaka države", rekao je Peković.

Partizan je u Beogradu promovisao kalendare za 2017. godinu, a Peković je u obraćanju javnosti posebno pohvalio prvi tim.

"Hvala stručnom štabu i svim igračima za nesebično zalaganje u svakoj utakmici. Stvarno časno predstavljaju Partizan i siguran sam da će to nastaviti da rade i u budućnosti. Hvala sponzorima, bez kojih finansijski oporavak ne bi mogao da počne. Partizan ne bi mogao da funkcioniše bez njih. Želim svima srećne novogodišnje i božićne praznike", izjavio je predsednik Partizana i centar Minesote.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 28. dec 2016, 11:47) - El Fuser [neregistrovani]

Svaka nova teškoća

Svaka nova teškoća je najteža u istoriji,ovo je recept iz vrha vlasti naše zemlje.Kao da su ranije tekli med i mleko a Dule Vujošević uživao u ogromnim parama a ne muku mučio sa blokadama računa retkim platama i slabim ugovorima pa nije kukao kako je najteže u istoriji.Postoji jedna opasna ideja sa vrha vlasti da se sve dobro od 45.obriše i da se populizmom prikaže da istorija od njih,ovih počinje