Читај ми!

Siniša Matić više nije trener Karpoš sokola

Srpski trener Siniša Matić više nije trener Košarkaškog kluba Karpoš sokoli, saopštio je skopski klub.Kako se navodi, on je ostavku podneo posle poraza Karpoš sokola od ljubljanske Union Olimpije u Jadranskoj ligi (ABA), pre dva dana.

Glavni razlog za takvu njegovu odluku jeste loš start sezone skopskog kluba, koji je pretrpeo devet poraza u nizu, od kojih sedam u ABA ligi, a dva u Balkanskoj ligi (BIBL).

"Sokoli i Matić su veći deo tih utakmica izgubili u finišu, na jednu loptu i bez mrve sreće", navodi se na sajtu košarkaškog kluba iz skopske opštine Karpoš i ističe da će "bez obzira na odlazak iz tima, ime tog Srbina ostati zapamčeno i zapisano u klupskoj istoriji, kao trenera koji je ostvario najveće uspehe - finale Kupa Makedonije i polufinale plej-ofa" (makedonskog prvenstva).

Uprava Karpoš sokola je saopštila i da ime naslednika Siniše Matića na klupi skopskog tima tek treba da se odredi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво