Radonjić: Da ostvarimo ono što dugo čekamo

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da veoma poštuje ekipu Partizana, ali da crveno-beli žele da prekinu seriju uspeha crno-belih i da osvoje titulu šampiona Srbije.

"Počinje završnica četvrtog takmičenja i ulazak u sam kraj ove sezone. Sezone u kojoj sutra igramo 78. duel i deseti meč protiv Partizana, Partizana koji je jedini prvak Srbije do sada. Imamo ogroman respekt prema njima i njihovim uspesima", rekao je Radonjić.

Finalna serija plej-ofa Superlige Srbije između Zvezde i Partizana počinje u petak. Zvezda je domaćin u prvom meču.

"Poslednja utakmica protiv Partizana pokazuje da će i ova serija biti neizvesna. Moraćemo mnogo da radimo kako bismo ostvarili ono što dugo čekamo", kazao je Radonjić.

"Partizan je sigurno spreman da odbrani titulu. Sama činjenica da je u Partizanu samo tri igrača koji nemaju titulu prvaka Srbije dovoljno govori protiv koga igramo. Nadam se da se uloga favorita može opravdati, ali zato nam je potrebno da igramo jako dobro", dodao je on.

Trener Zvezde je naveo da se još ne zna da li će za sutrašnji meč moći da računa na Bobana Marjanovića i Stefana Jovića.

"Marjanović je u problemu, povredio se u meču protiv Mege. Jović je pod opterećenjem. Večeras počinjemo trening sa idejom da vidimo na koga možemo da računamo... Verujem da će igrači prepoznati momenat i dati svoj maksimum i ići preko svojih mogućnosti. Motivacija je ogromna, bez obzira na sastav", kazao je Radonjić.

Na pitanje novinara kolika je verovatnoća da Marjanović i Jović neće igrati sutra, Radonjić je dodao: "Videćemo posle večerašnjeg treninga, nisam siguran ni da ćemo večeras to znati".

Radonjić je dodao da se nada da se u ovoj finalnoj seriji neće pričati o sudijama, već da će pobediti ekipa koja je bolja u mečevima koji predstoje.

Prvi meč finala, koji se igra na tri pobede, na programu je sutra od 21.00 u Hali Pionir.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво