Читај ми!

Trojkom protiv zatočeništva

Džej Ar Smit postigao 60 poena za Žežang, od čega je čak 14 puta pogodio za tri poena. Izgleda da je nekadašnji košarkaš Denvera odustao od bekstva iz Kine i rešio da igra košarku.

Posle brojnih neuspešnih pokušaja da pobegne iz Kine i vrati se u NBA ligu, Džej Ar Smit napokon je odlučio da se smiri i da radi ono što najbolje ume - da igra košarku.

U poslednjem meču svog tima Žežang Zlatnih bikova, Smit je postigao čak 60 poena, šutirajući za tri poena neverovatnih 14 od 18. Naravno, njegov tim je pobedio ekipu Ćingdaoa sa 122:110.

Džej Ar Smit ostaće u Kini do kraja sezone, odnosno marta, a već se veliki broj NBA klubova interesuje za njegove usluge, između ostalih Los Anđeles lejkersi i Njujork niksi.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво