Čitaj mi!

Potukli se na dijalizi

Dva tvrdokorna navijača košarkaških koledž timova Luisvila i Kentakija žestoko su se potukla uoči meča ove dve ekipe na fajnal-foru NCAA lige. Ovo ne bi bilo ništa čudno da navijači to nisu uradili u bolnici u Džordžtaunu gde su čekali dijalizu. Na svu sreću, posle pesničenja zdravstveno stanje nije im dodatno narušeno.

Navikli smo da se navijači suparničkih tabora pobiju na tribini i ulici, u kafani ili gradskom prevozu, ali do sada još nije zabeleženo da se to dogodi u bolnici.

Uoči duela američkih koledž ekipa Kentaki Vajldketsa i Luisvil Kardinalsa na fajnal-foru NCAA lige, dva pacijenta koja su bila na dijalizi u bolnici u Džordžtaunu razmenili su udarce zbog svađe koji je tim bolji.

Učesnici ovog navijačkog obračuna imaju različito viđenje ko je započeo tuču.

"Tip je pomislio da će Luisvil Kardinalsi pobediti Kentaki i počeo je da blebeće o tome. Zbog toga je tuča počela", rekao je tvrdokorni navijač Kardinalsa Ed Vilson koji je čekao na red da ga priključe na aparat za dijalizu.

Njegov suparnik i veliki navijač Kentakija Čarls Tejlor, međutim, ima drugačije viđenje incidenta.

"Nisam ni pričao sa njim (Vilsonom) o utakmici. Razgovarao sam sa drugim tipom. Vilson se umešao i rekao mi da umuknem pokazavši mi srednji prst", ispričao je svoju verziju Tejlor.

Ceo incident se, na svu sreću, završio bez posledica za teško obolele navijače, a policija je odlučila da ne podnosi krivične prijavu.

Vilson i Tejlor su se na kraju dogovorili da na dijalizu dolaze u različitim terminima kako bi izbegli sukobe.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">