Читај ми!

Idealni tim Jelen Superlige

Po uzoru na neke druge evropske lige treneri superligaških ekipa odabrali su jedanaest fudbalera koji su po njihovom mišljenju obeležili sezonu iza nas.

Kraj je sezone, a to znači da je došlo vreme da se svode računi. Treneri superligaškoh ekipa su izabrali najboljih jedanaest fudbalera u ovogodišnjem prvenstvu.

Za najboljeg golmana Jelen Super lige proglašen je Bojan Šaranov, golman OFK Beograd, koji je dobio 5 glasova.

Skoro jednoglasno, na poziciji desnog bočnog beka, za najboljeg je proglašen Pavle Ninkov, igrač Crvene Zvezde, sa 13 osvojenih glasova.

Treneri su bili saglasni i da su najbolji centralni bekovi Stefan Savić iz Partizana i Danijel Mojsov iz Vojvodine, dok je za najboljeg levog beka proglašen Duško Tošić iz Crvene Zvezde, za koga je glasalo pet superligaških trenera.

Na poziciji desnog veznog igrača u idealnom timu Jelen Super lige za najboljeg je proglašen igrač Partizana Stefan Babović. Najbolji centralni vezni igrači Jelen Super lige su Slobodan Medojević iz Vojvodine, sa osam glasova, dok je Radosav Petrović iz Partizana osvojio sedam glasova superligaških trenera. Sa šest glasova, na poziciji levog veznog igrača, našao se Evandro Goebel iz Crvene Zvezde.

Najbolji špicevi odabranog tima Jelen Superlige su Oumaru Abubakar iz Vojvodine, sa najviše osvojenih glasova trenera - deset, dok su Andrija Kaluđerović iz Crvene Zvezde i igrač Partizana Ivica Ilijev dobili po 6 glasova.

Sa osvojenih pet glasova, Slobodan Medojević iz Vojvodine proglašen je za najperspektivnijeg mladog igrača Jelen Superlige.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво