Kaluđerović čuva Zvezdu

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras u Beogradu, u petom kolu prvenstva Srbije, Javor sa 1:0 (0:0). Jedini strelac na utakmici bio je Andrija Kaluđerović u 90. minutu.

Zvezda će ostati na vrhu tabele najmanje do nedelje, kada Partizan bude igrao protiv Borca u Čačku.

Gol za crveno-bele postigao je letošnje pojačanje Andrija Kaluđerović u 93. minutu. Zvezda je imala igrača više od 70. minuta, kada je isključen Filip Stanisavljević.

Za Zvezdu je debitovao novi igrač Li Adi.

Fudbaleri Vojvodine igrali su danas u Novom Sadu nerešeno sa Metalcem 1:1, pošto su primili gol u samom finišu meča petog kola Super lige i tako ugrozili ostanak na
drugom mestu na tabeli srpskog prvenstva.  

Vojvodina je povela golom Abubakara Oumarua u petom minutu meča, ali je konačan rezultat minut pre isteka regularnog toka utakmice postavio Vladimir Otašević.

Taj gol bio je prvi koji je Vojvodina primila ove sezone, a ujedno i prvi koji je Metalac postigao. Vojvodina je i dalje druga sa 11 bodova, dok je Metalac sakupio svega dva boda.

Milan Bojović je postigao oba gola u pobedi Jagodine nad BSK-om iz Borče od 2:0.

Istim rezultatom je i Smederevo golovima Dejana Živkovića i Dragan Ćerana savladalo fenjeraša Čukarički, koji je pretrpeo i peti poraz u pet kola, pri tom bez postignutog gola.

Tri boda je osvojio i OFK Beograd, koji je pobedio Inđiju sa 2:1, iako su gosti prvi stigli do gola preko Branimira Kostića u petom minutu. Preokret i pobedu OFK-u doneli su golovi Ivana Kecojevića u 34. i Uroša Sinđića u 67. minutu.

Branilac titule šampiona Partizan u nedelju će u Čačku gostovati kod Borca, Rad će u Beogradu dočekati Hajduk, dok će Spartak u Subotici biti domaćin Slobodi Sevojno.

Jagodina-BSK 2:0
Strelci: Bojović u 16. iz penala i 31. minutu

OFK Beograd- Inđija 2:1
Strelci: Kecojević u 34. i Sinđić u 67. minutu za OFK Beograd, a Kostić u 5.minutu za Inđiju

Smederevo - Čukarički 2:0
Strelci: Živković u 47. i Ćeran u 90. minutu

Vojvodina - Metalac, G.Milanovca 1:1
Strelci: Oumaru u 5.minutu za Vojvodinu, a Otašević u 89. minutu za Metalac

Crvena zvezda - Javor 1:0
Strelac: Andrija Kaluđerović u 90. minutu

Nedelja: Borac-Partizan, Spatak - Sloboda, Rad-Hajduk, K

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво