Читај ми!

Zvezda i Vojvodina u utakmici posvećenoj uspomeni na Sinišu Mihajlovića

Fudbaleri Crvene zvezde domaćini su timu Vojvodine u utakmici 20. kola Superlige Srbije koja će biti posvećena sećanju na Sinišu Mihajlovića nekadašnjeg igrača oba kluba. Utakmica počinje u 16 časova, a njen tok možete pratiti na našem portalu.

Zvezda i Vojvodina prolećni deo sezone počinju derbijem, koji je uz poseban program, posvećen legendarnom nekadašnjem igraču oba tima Siniši Mihajloviću.

Ulazak na stadion je besplatan a očekuje se da na prepunim tribinama budu i brojne domaće fudbalske legende, a najavljena je poseta i brojnih igrača čuvene "Barijevske generacije".

Na utakmici će biti i porodica Siniše Mihajlovića, a posebni gosti biće deca iz Dečjeg sela Sremska Kamenica o kojima je brinuo.

Fudbaleri Crvene zvezde će na teren izaći u za ovu priliku posebno dizajniranim dresovima sa podignutom kragnom i zlatnom slikom Siniše Mihajlovića. Dresovi će posle meča biti postavljeni na aukciju sa koje će prihod biti doniran u humanitarne svrhe.

Utakmica za oba kluba ima i veliki takmičarski značaj. Crveno-beli započinju prolećni deo sezone sa 10 bodova više u odnosu na najvećeg rivala Partizan, koji zauzima drugo mesto na tabeli. Sa druge strane, Lale su trenutno na petom mestu i žele izlazak u Evropu, pa će ishod današnjeg derbija biti krajnje neizvestan do samog kraja.

Utakmica Crvene zvezde i Vojvodine na stadionu „Rajko Mitić" počinje u 16 časova, a njen tok možete pratiti na našem portalu.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво