Читај ми!

Partizan slavio protiv Ahmata, Vlahović među strelcima

Fudbaleri Partizana savladali su Ahmat iz Groznog 3:1 u prijateljskom meču u Beleku, upisavši prvi trijumf u pripremnom periodu. Trener crno-belih Gordan Petrić izjavio je da je zadovoljan igrom svog tima.

Prvi meč sa Univerzitateom iz Krajove završen je 1:1, a protiv Ahmata je ostavljen bolji utisak i ostvarena pobeda.

Startna postava Partizana bila je Stevanović - Urošević, Marković, Vjačić, Filipović - Fejsa, Andrade - Jović, Natho, Dijabate - Gomeš.

Prvi gol je delo Nemanje Jovića u 4. minutu. Dijabate je proigrao mlađeg saigrača, usamljenog u kaznenom prostoru, koji se lepo namestio i šutnuo. Lopta je pred golom udarila u defanzivca Sadulajeva i skrenula suprotno od strane na koju se golman Ahmata bacio.

Izjednačenje je usledio u 35. minutu, srelac Olenjikov, koji se lepo ubacio u prazan prostor, iskoristio pas sa levoj krila i pogodio, uprkos izletanju Stevanovića.

Do nove promene rezultata došlo je u 75. minutu. Osamnaestogodišnji Vanja Vlahović je upisao prvi gol u dresu Partizana.

Kvinsi Menig počeo je utakmicu na klupi, ali mu to nije smetalo da po ulasku u igru pridoda svoj doprinos. Dao je gol za Partizan u 79. minutu.

Partizan će u petak odigrati novi meč na pripremama u Turskoj, a rival "crno-belima" biće Mladost iz Lučana.

Petrić: Zadovoljan sam utakmicom, video sam sve što je trebalo da vidim

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je da je zadovoljan igrom svog tima na prijateljskom meču sa Ahmatom.

"Zadovoljan sam utakmicom. Ako me pitate za ponašanje igrače, zalaganje... Ne znam kako ostali gledaju na ovu utakmicu, ali ja sam video sve što je trebalo da vidim", rekao je Petrić posle meča za TV Arena sport.

"I da smo danas izgubili bio bih srećan, jer smo odradili ono što smo zacrtali na treningu. Mali Jovke imao je dve šanse... Mogli smo da damo još koji gol, ali sam zadovoljan", dodao je trener Partizana.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво