Читај ми!

Barselona nadigrala Real i osvojila Super kup Španije

Fudbaleri Barselone savladali su Real iz Madrida sa 3:1 u meču Superkupa Španije koji je odigran na stadionu Kralj Fahd u Saudijskoj Arabiji.

Barsa je bila bolji rival, Real nije imao rešenja za sjajnu igru Barselone, jedino što je uspeo je da postigne počasni pogodak u finišu susreta. Na kraju ubedljiva pobeda Barse i zasluženo osvojen Superkup Španije. 

Barselona je povela u 33. minutu. Levandovski je odlučno uposlio Gavia u kaznenom prostoeu, ovaj je odmah šutirao i pogodio donji desni ugao gola Reala.

Isti igtači učestvovali su i kod drugog gola Barse u 45. minutu. Ovog puta Gavi je uposlio Levandovskog koji je lagano prosledio loptu u mrežu.

Treći gol Barselona je postigla u 70. minutu, a drugu asistenciju zabeležio je Gavi. Brz napad po levoj strani, Gavi je uputi centaršut u kazneni prostor, na drugoj stativi pronašao je Pedrija koji sa nekoliko metara zakucava loptu u mrežu.

Real je pokušao da postigne makar počasni pogodak, i u finišu susreta je uspeo. Posle velike gužve u kaznenom prostoru Benzema je iz drugog pokušaja uspeo da pošalje loptu u mrežu.

Na kraju Barselona je savladala Real sa 3:1 i podigla trofej. 

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво