Читај ми!

Crvena zvezda nadigrala Lehiju u prvom kontrolnom meču na pripremama

Fudbaleri Crvene zvezde savladali Lehiju iz Gdanjska sa 3:1 u Beleku, u prvom pripremnom meču pred nastavak sezone.

Crvena zvezda je dominirala tokom celog meča. Rival je bio opredeljen na odbranu vog gola, tako da je predstavljao pravog protivnika iz Super lige Srbije. Zvezda je konstantnim pritiskom, pogotovo u drugom delu igre, uspela da slomi otpor protivnika i dođe do zasluženog trijumfa.

Zvezda je povela u 13. minutu. Kanga je odločno opalio sa distance, golman Lehije je odbio loptu koja stiže do Bukarija, ovome nije bilo teško da je pošalje u mrežu,

Crveno-beli su nastavili sa dominacijom i stvorili još nekoliko prilika pred golom rivala, ali nisu uspeli da realizuju svoje šanse.

Kazna je stigla u 39. minutu. Poljska ekipa je uspela da izjednači. Lopta posle prekida stigla do Kubickog, a on sa ivice kaznenog prostora snažno šutirao. Lopta je na putu do gola zakačila Veljka Nikolića, pa je kapiten Borjan ostao ukopan. Do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata.

Zvezda je i u nastavku dominirala, stvarala šanse, a ponovo je povela u 71. minutu. Rodić se odlično snašao na levoj strani, pokušao je u petercu da uposli Mituljikića, lopta dolazi Peteržaka koji je nespretnom reakcijom šalje u svoju mrežu.

Osam minuta kasnije crveno-beli su postigli i treći pogodak. Kaitai je uposlo Kangvu u kaznenom prostoru, koji preciznim udarcem iskosa sa desne strane matira golmana rivala.

Zvezda je stvorila još nekoliko dobrih prilika pred golom rivala, ali nije uspela da uveća prednost.

Na kraju sigurna pobeda crveno-belih 3:1.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво