Читај ми!

Fudbaleri Partizana pripreme nastavljaju u Turskoj, odigraće pet kontrolnih utakmica

Fudbaleri Partizana pripreme za prolećni deo sezone nastavljaju u turskom Beleku, gde će ostati do 28. januara i odigrati pet prijateljskih utakmica.

Rivali crno-belima biće rumunska Univerzitatea iz Krajove (15. januara), zatim slede provere sa ruskim Ahmatom (19.januara), TSC-a i bečke Austrije (u duplom programu 23. januara) i CSKA iz Moskve (27. januara).

"U ranijem periodu odmor nam je trajao malo manje od mesec dana. Nije bilo lako vratiti se svim aktivnostima. Što se tiče forme, navikli smo da budemo u 'tonusu' i svako od nas je trenirao individualno u pauzi, tako da smo došli delimično spremni", rekao je fudbaler crno-belih Marko Živković, a preneo je klupski sajt.

Siniša Saničanin istakao je da je malo teži deo priprema iza ekipe i da sada sledi period u Beleku, gde će fokus biti i na utakmicama.

"Na nama je da sprovedemo ono što smo radili na treninzima. Spremni smo za to, jer smo više od 20 dana u trenažnom procesu", istakao je reprezentativac BiH.

Svetozar Marković rekao je da sledi lepši deo priprema.

"Teži deo smo odradili u Beogradu, sada nam idu utakmice i uveren sam da će u nastavku sezone sve biti dobro", poručio je Marković.

Superliga, u kojoj crno-beli zaostaju 10 bodova u odnosu na Crvenu zvezdu, nastavlja se 4. februara kada gostuju Napretku, a najveći izazov biće dueli šesnaestine finala Lige konferencija protiv moldavskog Šerifa 16. i 23. februara.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво