Читај ми!

Zvezda počela pripreme, na okupljanju 17 fudbalera

Deo fudbalera Crvene zvezde odradio je danas prvi trening posle zimske pauze, a na spisku šefa stručnog štaba "crveno-belih" Miloša Milojevića našlo se 17 igrača.

"Crveno-beli" su počeli pripreme za prolećni deo sezone treningom koji su odradili u prepodnevnim časovima. Crvena zvezda je prvi deo sezone završila na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 53 boda, dok će u osmini finala Kupa Srbije igrati sa Radničkim iz Sremske Mitrovice.

"Pored standardnih iskusnih igrača naše ekipe i mladi fudbaleri su sa trenažnim procesom započeli pre okupljanja celokupnog tima, kako bi imali više vremena za rad sa Milojevićem. Značajan period je pred momcima koji predstavljaju budućnost kluba, a u narednim danima će imati priliku da se dokažu mladom strategu i unaprede određene segmente igre. 'Crveno-belima' su priključeni iz našeg razvojnog tima Jovan i Nikola Mituljikić, kao i Nikola Knežević koji su sjajnim izdanjima u Prvoj ligi Srbije zaslužili poziv šefa stručnog štaba", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Okupljanju su prisustvovali Milan Borjan, Marko Gobeljić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Radovan Pankov, Nemanja Motika, Nikola Stanković, Stefan Leković, Lazar Nikolić, Veljko Nikolić, Jegor Prucev, Irakli Azarov, Stefan Mitrović, Jovan Mijatović, Jovan Mituljikić, Nikola Mituljikić i Nikola Knežević. 

Zvanična prozivka je planirana za 2. januar kada će se i ostali igrači "crveno-belih" priključiti treninzima.

Ekipa će trenirati u Beogradu do odlaska na pripreme u Tursku 8. januara.

Crvena zvezda će u 20. kolu Superlige Srbije 4. februara dočekati Vojvodinu.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво