Читај ми!

Ten Hag: Ronaldo je prošlost, mislimo na budućnost

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag izjavio je da portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo prošlost za klub sa "Old traforda".

Ronaldo je pre početka Svetskog prvenstva u Kataru raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom, pošto je u intervjuu koji je dao britanskom novinaru Pirsu Morganu uvredio čelnike engleskog kluba, menadžera i bivše saigrače.

Ronaldo je sa selekcijom Portugalije na Mundijalu u Kataru, dok se Mančester junajted u Španiji priprema za nastavak sezone.

"Ronaldo je otišao iz kluba i to je sada prošlost. Mančester junajted sada gleda napred i u budućnost. Imamo velike ambicije u budućnosti. Zadovoljan sam trenutnom situacijom, ali vidim da ima dosta prostora za napredak", rekao je Ten Hag za klupsku televiziju.

Holandski stručnjak je istakao da je zadovoljan igračima koji su u letnjem prelaznom roku stigli u Mančester junajted.

"Imam osećaj da idemo u pravom smeru, ali znamo da nas čeka još mnogo posla. Prvi cilj je da dođemo u poziciju da možemo nešto da osvojimo. U decembru i januaru se ne osvajaju trofeji. Oni se osvajaju u aprilu, a očekujem da tada budemo u formi", naveo je menadžer Junajteda.

Mančester junajted je trenutno peti na tabeli Premijer lige.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво