Читај ми!

Mesi i Ronaldo na partiji šaha za istoriju i Vitona

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, dva fudbalera koji su obeležili deceniju za nama, slikali su se za kampanju modne kuće Luj Viton igrajući šah. Ova istorijska partija koja je odigrana pred verovatno poslednji Mundijal za oba fudbalera pomirila je posvađane fanove a one koji su se tolerisali posvađala.

Fotografiju koju je napravila Eni Lejbovic, objavio je na svom Tviter profilu Kristijano Ronaldo uz opis da je pobeda mentalno stanje.

Dva fudbalera vodili su ljute bitke na mečevima između Barselone i Real Madrida, a njihovi fanovi vode još ljuće na društvenim mrežama. Iako su fudbaleri uvek pokazivali poštovanje jedan prema drugom, to se ne može reći za navijače ova dva već sada legendarna fudbalera.

Raznoliki su bili komentari na objavu, neki su pažnju obratili na partiju šaha, neki su bili srećni što ih vide zajedno, neki su zakopali ratne sekire, a neki komentarisali Ronaldove obrve.

"Ljudi se svađaju i blokiraju međusobno dok Ronaldo i Mesi igraju šah", zapazio je jedan korisnik. 

"Čak i u šahu, Mesi odigrava poteze koje Ronaldo teško može da razume", našalio se pristalica Argentinca na račun Ronaldovog pogleda u tablu.

Dok su neki zbijali šale i komentarisali razdor među fanovima, drugi su se posvetili partiji šaha.

"Lako može da se vidi da Ronaldo ima lovca više u odnosu na Mesija. Kad uzmemo u obzir da je partija odmakla daleko i da je tabla otvorena, to daje veliku prednosti Kristijanu. Sigurno rečeno, Ronaldo je od Mesija bolji i u šahu", izjavio je pristalica portugalskog fudbalera. 

Jedan od navijača pokazao je da se nada nekom drugačijem susretu u narednom periodu.

S obzirom na to da verovatno poslednji put nastupaju na Mundijalu, svi navijači ova dva fudbalera voleli bi da vide Mesija i Ronalda u finalu. Ko će biti matiran, fudbaler koji izgubi partiju šaha ili onaj koji pre završi takmičenje na prvenstvu sveta?

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво