Читај ми!

Junajted razmatra sve opcije u vezi sa Ronaldom

Čelnici i fudbaleri Mančester junajteda razočarani su postupcima Portugalca Kristijana Ronalda, koji je izjavio da ga je klub izdao pokušavajući da ga otera sa "Old traforda", prenosi "Skaj sport".

U intervjuu koji je Portugalac dao voditelju Pirsu Morganu, a objavio San, rekao je da ne poštuje menadžera Mančester junajteda Erika ten Haga, pošto ni Holanđanin ne poštuje njega.

"Ronaldo je razočarao saigrače, koji ne mogu da shvate zašto je izvređao klub. U klubu su za intervju saznali posle meča sa Fulamom, koji je Mančester junajted sinoć dobio 2:1. Igrači Junajteda imaju utisak da je klub pokazao poštovanje prema Ronaldu, čak i kada je on tražio da napusti ekipu sa ''Old traforda'' ili kada je odbio da uđe u igru protiv Totenhema. Zbog toga nikome u klubu nije jasno zašto se Ronaldo odlučio na javni nastup u kojem je narušio reputaciju Mančester junajteda", navode britanski mediji.

Ronaldo je, između ostalog, rekao i da klub nije napredovao otkako se Aleks Ferguson povukao 2013. godine.

"Svi su izuzetno razočarani što na takav način ne poštuje klub, trenera i saigrače. Junajted će verovatno razmotriti sve opcije u vezi sa Ronaldom. Portugalcu je rečeno da neće biti u prvom timu protiv Fulama, ali da će biti u ekipi za taj meč. On je potom poručio čelnicima kluba da je bolestan i da ne može da putuje sa timom u London, a umesto toga odradio je intervju u kojem je izvređao Mančester junajted", prenosi "Skaj sport".  

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво