Читај ми!

Kralj: Očekuju nas dva interesantna meča, biće nekoliko pojačanja

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj kaže da fudbalere "crno-belih" očekuju dva interesantna meča protiv Šerifa u šesnaestini finala Lige konferencije.

Fudbaleri Partizana igraće u šesnaestini finala Lige konferencije protiv ekipe Šerifa, a Ivica Kralj ističe da su Moldavci kvalitetna ekipa i da Partizan očekuju dva interesantna meča.

"Kao što smo govorili i pre žreba, koja god ekipa da dođe očekuje nas velika borba. Svaki učesnik ima ambiciju da se plasira u naredno kolo. Protivnik nam je Šerif, rival protiv kojeg sam i ja igrao pre dvadesetak godina i tada smo dobro prošli. Sa druge strane znamo da je Šerif igrao protiv Crvene zvezde prošle godine i znamo da se radi o kvalitetnoj ekipi. Očekuju nas dva interesantna meča", rekao je Kralj.

Najavio je da će se Partizan pojačati u zimskom prelaznom roku.

"Imamo prednost što nam se vratio Danilo Pantić posle osam meseci pauze. Biće tu u i ostali igrači koji se oporavljaju posle zdravstvenih problema, a sigurno će biti i nekoliko pojačanja te će Partizan u taj dvomeč ući jači nego što je danas", naglasio je Kralj.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво