Читај ми!

Zvezda u Monaku priziva evropsko proleće (18.45, RTS 1)

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju večeras od 18.45 kod ekipe Monaka u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope. Direktan prenos sa stadiona Luj Drugi od 18.45 možete gledati na Prvom programu RTS-a, a njegov tok možete pratiti i na našem portalu.

Nakon pobede nad ekipom Trabzonspora na svom terenu igrači Zvezde igraju utakmicu koja će odlučiti dalji tok sezone u Evropi.

Crvena zvezda je u prethodna pet odigrana kola ubeležila dve pobede i tri poraza.

Prvu utakmicu i prvi poraz u Ligi Evrope ove sezone Zvezda je doživela upravo od večerašnjeg protivnika na stadionu "Rajko Mitić", 0:1. U drugom kolu Trabzonspor je svom terenu bio bolji od Zvezde, 2:1.

Posle loših rezultata, u dvomeču sa Ferencvarošem, crveno-beli su na svom terenu izašli kao pobednici, a u gostima kao poraženi tim.

Zvezda se nalazi na poslednjem mestu Grupe H sa šest bodova, dok je Monako drugi sa sedam. Na prvom mestu je Ferencvaroš sa 10 i koji je obezbedio prolazak u narednu fazu Lige Evrope, dok je Trabzonspor u sličnoj situaciji kao Zvezda.

Crvena zvezda ulazi u meč sa imperativom pobede, jer jedino sa tri osvojena boda mogu obezbediti nokaut fazu u Ligi Evrope.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво