Читај ми!

Siti pobeđuje i bez Holanda, remi u Kopenhagenu

Pobedom nad Seviljom od 3:1, Mančester siti trijumfalno završio Prvu fazu Lige šampiona u Grupi G. U utakmici bez rezultatskog značaja, Kopenhagen i Dortmund odigrali 1:1.

Mučio se Mančester siti protiv Sevilje, ali je na kraju došao do pobede 3:1 i prvog mesta na tabeli Grupe G Lige šampiona.

"Građani" su još jednom igrali u kombinovanom sastavu, u ekipi još jednom nije bilo Erlinga Holanda, ali je tim Pepa Gvardiole zabeležio četvrti trijumf u grupi.

Sevilja se nije obrukala, čak je i vodila na poluvremenu golom Rafe Mira iz 31. minuta.

Ipak, u nastavku je Siti konsolidovao redove, došao do svoje igre, na kraju i do pobede, a strelci su bili još uvek 17-godišnji Riko Luis, Julijan Alvarez i Rijad Mahrez.

U drugoj utakmici, Kopenhagen i Dortmund odigrali su bez opterećenja, a meč na "Parken" stadionu završen je bez pobednika.

Gosti su poveli preko Torgana Azara u 23. minutu, da bi konačan rezultat postavio Hakon Arnar Haraldson u 41.

Siti je takmičenje u Grupi G završio sa 14 osvojenih bodova, Dortmund je skupio 9 i ove dve ekipe nastavljaju takmičenje u osmini finala Lige šampiona.

Sevilja je sakupila 5 bodova i takmičenje nastavlja u "svojoj" Ligi Evrope, dok je Kopenhagen završio na začelju sa 3 osvojena boda.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво