Читај ми!

Čelsi i Milan "overili" osminu finala, Salcburg nastavlja u Ligi Evrope

Fudbaleri Milana ubedljivo su savladali Salcburg 4:0 i zauzeli drugo mesto u Grupi E Lige šampiona. Sa prvog mesta iz grupe u nokaut fazu ide Čelsi, koji je posle preokreta savladao Dinamo 2:1. Salcburg će na proleće igrati u Ligi Evrope, "modri" se opraštaju od Evrope.

Milan je u poslednje kolo ušao sa bodom više od austrijske ekipe, a ubedljivim trijumfom na "San Siru" 4:0 ekipa Stefana Piolija obezbedila je drugo mesto u Grupi E.

Roso-neri su od starta krenuli silovito i uprkos sporadičnim napadima Salcburga došao do prednosti u 14. minutu preko Olivijea Žirua.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a već na startu drugog dela Rade Krunić je nagovestio konačan ishod meča.

Do kraja susreta, Žiru je postigao još jedan pogodak, a onda i asistirao za Mesijasa, koji je u finišu meča postavio konačan rezultat.

Čelsi je zadržao prvo mesto u grupi posle pobede nad zagrebačkim Dinamom na "Stamford bridžu" 2:1.

"Modri" su poveli preko Bruna Petkovića u sedmom minutu meča i tako zapretili velikom rivalu kog su savladali u Zagrebu, ali su "plavci" već do poluvremena došli do preokreta.

Prvo je Rahim Sterling izjednačio u 18. minutu, da bi preokret i tri boda ekipi Grejema Potera doneo Zakarija u 30. minutu utakmice u Londonu.

Čelsi je prvu fazu takmičenja završio sa 13 bodova, Milan ide dalje kao drugi sa 10, dok će Salcburg igrati baraž za osminu finala Lige Evrope kao trećeplasirana ekipa sa 6 bodova.

Dinamo je osvojio 4 i završava učešče u Evropi ove sezone.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво