Читај ми!

Milojević za RTS: Odigrali smo hrabro, u Monako idemo po naplatu duga

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Trabzonspora u okviru petog kola Grupe H, rezultatom 2:1. Trener Zvezde, Miloš Milojević se nakon utakmice osvrnuo na dešavanja na terenu i konstatovao da im je naredni protivnik u poslednjem kolu, ekipa Monaka - dužnik.

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević u izjavi za RTS je nakon pobede njegovog tima nad turskim Trabzonom rekao da je protivnik bio tehnički i taktički dobro pripremljen, ali da su igrači Zvezde bolje odigrali utakmicu.

"Teška utakmica, ali smo igrali hrabro, nismo ustuknuli nijednog trenutka. Protivnik je tehnikči i taktički jako dobar. Momci su uradili jako dobar posao, ne mogu nijednu zamerku da dam. Sve što smo radili i pripremali, sve je odrađeno. Mislim da smo mogli pre njihovog gola da uvedemo mirniju igru kako bismo prikazali još lepšu i atraktivniju igru, međutim slatka je i ovakva pobeda u Evropi", rekao je Milojević.

Zvezda u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope gostuje kod Monaka.

"Ekipa Monaka nam je dužnik, nisu zaslužili da nas dobiju ovde. Moramo da izađemo hrabro, nedostajeće nam atmosfera sa našeg stadiona. Verujem u ove momke da kad je najpotrebnije odigraju onako kako treba", zaključio je Milojević.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво