Читај ми!

Sva lepota fudbala u remiju Barselone i Intera na Nou Kampu

Fudbaleri Barselone i Intera odigrali su nerešeno 3:3 u meču četvrtog kola Grupe C. U drugom meču grupe Bajern je savladao Viktoriju Plzenj sa 4:2.

Sjajna fudbalska predstava pred više od 82.000 gledalaca. Barsa je povela Inter preokrenuo. Domaćin još u dva navrata stizao prednost gostiju. Na kraju možda i najrealniji ishod i podela bodova, koja više odgovara Interu koji je blizu plasmana u nastavak takmičenja u Ligi šampiona. Dok je Barsa na ivici eliminacije.

Barsa je bila mnogo bolji rival u prvom poluvremenu. Stvorila je nekoliko stopostotnih šansi, ali je izostala realizacija. Inter je tek na momente uspevao da se oslobodi pritiska i zapreti, međutim bio je daleko od gola domaćina.

Terensku inicijativu Barselona je materijalizovala u finišu prvog dela igre. Igrao se 40. minut. Rafina se izborio za loptu kod korner zastavice, uočio je slobodnog Roberta u kaznenom prostoru, ovaj sa ivice gol-aut linije pronalazi Dembelea u petercu, kome lagano prosleđuje loptu u mrežu.

Rasplamsala se igra u drugom poluvremenu. Inter je zaigrao znatno agresivnije a u 50. minutu je stigao do izjednačenja. Bastoni je uputio dugu loptu u šesnaesterac, Barela je odlično prihvatio ispred Pikea i savladao golmana Barselone.

Nastavljena je žestoka borba, ređale su se šanse pred oba gola.

Inter je uspeo da stigne do preokreta u 63. minutu susreta. Kalanoglu je presekao napad Barse na sredini terena, uposlio Martineza na ivici šesnaesterca, koji sjajnim udarcem trese mrežu Barselone.

Barsa je krenula u totalnu ofanzivu, ređale su se prilike pred golom Intera koji se grčevito branio. Levandovski je propustio dve sjajne prilike. S druge strane i gosti su imali nekoliko dobrih prilika ali nije bilo promene rezultata.

U finišu susreta Barsa je stigla do izjednačena. Posle velike gužve u kaznenom prostoru Levandovski pogađa iz drugog pokušaja. Igrao se 82. minut.

Inter je ponovo poveo u 89. minutu. Martinez je uposlio Gosensa kome nije bilo teško da pošalje loptu u mrežu.

Levandovski je ponovo doneo uzjednačenje svom timu u drugoj minuti nadoknade kada je sjajno prihvatio centaršut u petercu i glavom poslao loptu u mrežu.

Do kraja meča još nekoliko prilika, a sjajnu je propustio Inter, koji je imao priliku da preko Aslijanija dođe do sva tri boda, ali je ovaj bio sebičan, a Ter Štegen je odbranio njegov udarac.

Na kraju 3:3 i pobela bodova.

U dugom meču grupe Bajern je kao gost savladao Viktoriju Plzenj sa 4:2. Bavarci su u prvom poluvremenu postigli sva četiri gola. Prvi gol bio je delo Manea u 10. minutu. Četiri minuta kasnije pogodio je Miler. Potom se Gorecka dva puta upisao u listu strelaca u 25. i 35. minutu susreta.

u nastavku meča domaćin e uspeo da ublaži poraz, Vikanova je pogodio u 75. minutu. Konačan rezultat postavio je Kliment u 75.

Tabela Grupe C
Bajern 10
Inter 7
Barselona 4
Viktorija 0

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво