Читај ми!

Belgijanac Viser sudi Crvenoj zvezdi, Španac Burgos Partizanu

Belgijanac Lorens Viser biće glavni sudija utakmice trećeg kola grupe H Lige Evrope između Crvene zvezde i Ferencvaroša, koja se igra u četvrtak u Beogradu od 18.45 časova. Španac Rikardo de Burgos biće glavni sudija meča trećeg kola grupe D Lige konferencija između Kelna i Partizana, četvrtak od 21.00 u Nemačkoj. Direktan prenos oba meča je na našem Prvom programu.

Viseru će pomagati zemljaci Rien Vanizere i Tibo Nijsen, dok će četvrti sudija biti Kevin Van Dame. U VAR sobi biće Bram van Driše i Natan Verbomen.

Monako će na svom terenu od 18.45 sati dočekati Trabzon.

Prvo mesto na tabeli grupe H drži Ferencvaroš sa šest bodova, dok Trabon i Monako imaju po tri. Crvena zvezda je poslednja bez bodova.

Španci sude Partizanu u Kelnu

Španac Rikardo de Burgos deliće pravdu na meču Keln - Partizan u okviru trećeg kola Grupe D Lige Konferencija u četvrtak od 21.00 u Nemačkoj.

De Burgosu će pomagati zemljaci Roberto de Palomar i Iker de Francisko, dok je za četvrtog sudiju određen Pablo Gonzalez Fuertes.

U prvom meču trećeg kola grupe D Lige konferencija, Slovačko će u četvrtak od 18.45 časova na svom terenu dočekati Nicu.

Prvo mesto na tabeli drži Keln sa četiri boda, dok Partizan i Nica imaju po dva. Slovačko je poslednje sa samo jednim bodom.
Oba duela naših predstavnika pratite u direktnom prenosu na našem Prvom programu.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво