Читај ми!

Remi Liverpula i Brajtona, het trik Trosara na "Enfildu"

Brajton i Liverpul remizirali su 3:3 i tako podelili bodove na "Enfildu". Malo je falilo da posle dva gola zaostatka domaćin obraduje svoje navijače i slavi, međutim Leandro Trosar je het trikom uspeo da izbori nerešen rezultat za svoju ekipu. Čelsi je u finišu meča izborio pobedu protiv Kristal Palasa, dok je Fulam ubedljivo poražen od Njukasla sa 4:1.

Debitant na klupi Brajtona Roberto De Zerbi može da bude zadovoljan jer je Brajon treći put zaredom neporažen napustio Enfild.

Brajton je na šok domaćih navijača imao dva gola prednosti već u 18. minutu posle čega su se „galebovi" odlukom trenera De Zerbija povukli da brane rezultat.

Svoja prva dva gola na meču, u 4. i 17. minutu postigao je Leandro Trosar povremeni reprezentativac Belgije.

Nakon primljenih golova domaćin je uspeo da konsoliduje svoje redove i na poluvreme ode sa jednim golom zaostatka nakon što je Firmino u 31. minutu na asistenciju Salaha uspeo da zatrese mrežu Roberta Sančeza.

Ulaskom u igru Luisa Dijaza na poluvremenu, Liverpul je postao sve opasniji i konkretniji po levoj strani pa je kazna za povlačenje Brajtona usledila u 54. minutu novim golom Firmina za 2:2.

Euforiju na stadionu izazvao je autogol Adama Vebstera kog je lopta nesrećno pogodila u rame i odbila se u gol u 63. minutu, čime je Liverpul poveo sa 3:2.

Slavlje domaćih navijača u 84. minutu prekinuo je fenomenalni Leandro Trosar kada je postigao svoj treći gol i tako krunisao fenomenalnu partiju.

Trener Belgije Roberto Martinez biće na mukama da odluči hoće li povesti ovog dvadesetsedmogodišnjeg napadača na Mundijal.

Čelsi je u malom londonskom derbiju posle preokreta savladao Kristal Palas sa 2:1. Gosti su do pobede došli u 90. minutu kada je Galager zatresao mrežu klubu u kom je proveo prošlu sezonu. Gol za domaćina u 7. minutu postigao je Eduard, dok je prvi gol za Čelsi postigao Obamejang u 38.

Fulam je na svom terenu ubedljivo poražen od strane Njukasla 4:1 najviše zahvaljujući crvenom kartonu Šalobe koji je zaradio u 8. minutu. Srpski reprezentatibac Aleksandar Mitrović zbog povrede napustio je teren u 37. minutu susreta. 

Everton je kao gost savladao ekipu Sautemptona sa 2:1, dok su Bornmut i Brentford remizirali bez golova. U poslednjem meču dana Vest Hem je savladao Vuverhempton sa 2:0.

Premijer liga - 9. kolo:

 

Subota:
Arsenal - Totenhem 3:1
Bornmut - Brentford 0:0
Kristal Palas - Čelsi 1:2
Fulam - Njukasl 1:4
Liverpul - Brajton 3:3
Sautempton - Everton 1:2
Vest Hem - Vulverhempton 2:0

Nedelja:

15.00 Mančester siti - Mančester junajted
17.30 Lids - Aston Vila

Ponedeljak:
21.00 Lester - Notingem forest

Tabela:

1. Arsenal 21
2. Mančester siti 17
3. Totenhem 17
4. Brajton 14
5. Čelsi 13
6. Mančester junajted 12
7. Njukasl 11
8. Fulam 11
9. Liverpul 10
10. Brentford 10
11. Everton 10
12. Bormut 9
13. Lids 8
14. Aston Vila 7
15. Aston Vila 7
16. Vest Hem 7
17. Kristal Palas 6
18. Vuverhempton 6
19. Notingem forest 4
20. Lester 1

 

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво