Vlahović za RTS: Dišemo kao jedan, došli smo sa ciljem da pobedimo

Dušan Vlahović bio je zadovoljan posle pobede nad Norvežanima. On je naglasio da je stvorena jedna kvalitetna grupa igrača i da svi međusobno dopunjuju i pomažu.

Vlahović je bio strelac prvog gola u pobedi Srbije protiv Norveške od 2:0. Rekao je da je ekipa došla po pobedu i da nije imala nikakvu sumnju.

Dušane čestitke na ovoj igri. Nekako se vidi da vi ne želite da samo date gol. Vi želite da pomognete ekipi, čak ste trčali pred onaj drugi gol da pomognete u odbrani. Da li je ta glad za pobedom ista kod svakog igrača i prokomentarišite taj duh ekipe.

"Mislim da se vidi, ko god je gledao utakmice ili sa tribina ili preko televizora da stvarno dišemo kao jedan. Da imamo to zajedništvo, da smo stvorili jednu kvalitetnu grupu, da se svi pomažemo i dopunjujemo. Sigurno imamo glad za pobedama i uspesima. Mislim da se to vidi i da nije slučajno što ostvarujemo ovakve rezultate."

Da li ste osećali bilo kakav pritisak pred meč s obzirom da je bilo neophodno pobediti na gostujućem terenu. Norvežani su krenuli dobro, mi smo rasli kako je napredovala utakmica i na kraju smo prerasli rivala.

"Mi nismo imali nikakvu sumnju. Mi smo ovde došli da pobedimo, zato što nam je pobeda samo i igrala i mislim da je rezultat samo kruna svega. Pre svega odigrali smo jednu odličnu utakmicu. Čestitao bih igračima Norveške na fer i korektnoj utakmici", zaključio je Dušan Vlahović.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво