Читај ми!

Remi Partizana i Nice u Beogradu

Fudbaleri Partizana odigrali su u Beogradu nerešeno 1:1 sa Nicom u utakmici drugog kola grupe D Lige konferencije. Gosti su poveli već u drugom minutu golom Brajana, a Dijabate je izjednačio na 1:1 u 60. minutu.

Crno-beli čekaju Nicu na stadionu u Humskoj nakon ubedljive pobede od 6:0 protiv ekipe Mladosti u meču 11. kola Superlige Srbije.

Partizan je u prvom kolu takmičenja u grupi D Lige konferencije odigrao 3:3 u Češkoj i osvoji bod na gostovanju ekipi Slovackog iako je bio nadomak pobede nakon crvenog kartona Belića i ranog vođstva češke ekipe od 2:0. 

Tim iz Nice je u prvom kolu, posle velikih navijačkih sukoba i pomeranja meča, podelio bodove sa Kelnom na domaćem terenu - 1:1.

Što se tiče nacionalnog takmičenja, Nica trenutno zauzima 12. poziciju u francuskom šampionatu - u sedam odigranih mečeva zabeležili su dve pobede, dva remija i tri poraza.

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić najavio je upći meča drugog protiv Nice u Humskoj da neće kalkulisati i da crno-beli idu na pobedu protiv francuskog tima.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво