Читај ми!

Milojević: Hvala Dekiju, poziv Zvezde za mene čast

Novi trener FK Crvena zvezda Miloš Milojević izjavio je na zvaničnom predstavljanju da je zahvalan svom prethodniku Dejanu Stankoviću na svemu što je dosad uradio za njega i da je poziv kluba iz Ljutice Bogdana za njega bio čast.

"Hvala Dejanu, učinio je tri velike stvari za mene. Prva stvar kad me doveo i predstavio srpskoj javnosti, zatim kad je razumeo da ću biti glavni trener i treće dao je blagoslov da me pozovu i ostavio mi dobru grupu igrača i dobar rad. Želim mu sve najbolje na ljudskom i profesionalnom planu", izjavio je Milojević na konferenciji za medije u Ljutice Bogdana.

Trener srpskog šampiona istakao je da veruje u ekipu i da će uspeti da ostvari cilj i osvoji šampionsku titulu, što automatski znači i plasman u Ligu šampiona naredne godine.

"Poziv Zvezde je za mene bio čast. Neko kaže teško je, ali imamo sedam bodova prednosti, imamo utakmicu večeras, imamo derbi za nekoliko dana. Što se tiče Lige Evrope, nećemo ustuknuti, neće biti lako, nema tu laganih utakmica ni u Ligi Evrope, ni u prvenstvu. Verujem u momke i kvalitet, da ne verujem, ne bih sada sedeo ovde", rekao je Milojević.

Novi strateg crveno-belih najavio je da će u što skorijem roku angažovati pomoćnika i saradnike u stručnom štabu.

"Što se tiče nedostataka, to bih interno sa grupom, da nas ne ofiram pred rivalima. Što se tiče pomoćnika, Milijaš ostaje, tražimo prvog pomoćnog trenera, trenera za fizičku spremu i trenera golmana", rekao je Milojević.

Trener petostrukog uzastopnog šampiona Srbije pitanja oko pojačanja prebacio je na sportski sektor.

"Na ta pitanja moram malo da sačekam, bio sam fokusiran na Javor. Sportski sektor radi na pojačanjima, igračkim kadrom sam zadovoljan. Igrači moraju da shvate da je svaki novi početak težak. Ako smatram da nešto treba, to ću sve usaglasiti sa sportskim direktorom. Bolje ne reagovati prebrzo", izjavio je strateg kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

Milojević će potpisati ugovor na godinu dana, a saradnja će biti produžena na još godinu dana ako osvoji šampionsku titulu.

Stručnjak koji je prethodno radio kao pomoćni trener u stručnom štabu Dejana Stankovića rekao je da računa na napadača iz Norveške Ohija Omoijuanfa.

"Ohi je naš napadač, dok je tu, ja računam na sve. Ako dođe ponuda, to je stav kluba", izjavio je Milojević.

Novi šef stručnog štaba crveno-belih vodiće ekipu na utakmici osmog kola Superlige protiv Javora od 20.30.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво