Читај ми!

Terzić: Tužan sam jer nismo ušli u Ligu šampiona, cilj je titula

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da je tužan što tim trenera Dejana Stankovića nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona i da je cilj kluba osvajanje titule prvaka Srbije koje dogodine garantuje nastup u elitnom klupskom takmičenju.

Crveno-beli su posle dvomeča eliminisani od Makabija iz Haife ukupnim rezultatom 5:4 i takmičiće se u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Ponosan sam na ambijent i atmosferu koja je napravljena juče na našem stadionu. To je dokaz koliko su naši navijači osećali da je Zvezda spremna za Ligu šampiona. Tužan sam jer nismo uspeli. Uprkos činjenici da smo šesti put zaredom osigurali grupnu fazu Uefa takmičenja, ostaje veliki žal za propuštenom šansom. Iskreno, očekivao sam Ligu sampiona i za to smo se svi u klubu spremali i borili", rekao je Terzić za zvanični sajt Crvene zvezde.

Operativac klub iz Ljutice Bogdana smatra da ekipa nije imala sreće u revanšu sa Izraelcima.

"Ubeđen sam da smo bolji tim od Makabija, ali da smo mogli i morali bolje u nekim segmentima. Analizu ćemo svakako uraditi. Bilo je sudijskih grešaka i nedostatka sreće. Činjenica da smo golove primili bez šansi protivnika. Prvi gol sa 35 metara posle isteka čak i sudijske nadoknade, a drugi autogol u poslednjem minutu utakmice, govori o nedostatku sreće. Ali i sreća se treba zaslužiti i na to treba računati. Nikada po kvalitetu nismo bili bliži Ligi šampiona, ali nismo uspeli", rekao je Terzić.

On je dodao da će sav fokus kluba biti usmeren na osvajanje Superlige i kvalitetnu evropsku jesen u Ligi Evrope.

"Želimo da ova sezona u Ligi Evrope bude na nivou prethodne dve, kada smo uspevali da prezimimo i ravnopravno se nosimo sa velikanom kao što je Milan i prošlogodišnjim finalistom Rendžersom. Fokusirani smo na Superligu i na dve veoma važne utakmice koje nas očekuju u narednih sedam dana. Sada nam je prioritet osvajanje šampionske titule jer prvak ide direktno u Ligu šampiona. Moramo da budemo snažni i jaki na oba fronta", zaključio je Terzić.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво