Читај ми!

Augzburg iznenadio Bajer u Leverkuzenu, Hofenhajm nadigrao Bohum

Fudbaleri Augzburga nadigrali su kao gosti Bajer iz Leverkuzena sa 2:1, Hofenhajm je sa 3:2 savladao Bohum na svom terenu, a ostali današnji mečevi drugog kola Bundeslige završeni su podelom bodova.

Augzburg je šokirao Bajer u Leverkuzenu i poveo na gostovanju već u 15. minutu igre, ali su domaćini uspeli da uzvrate izjednačenjem u 43. minutu, pa se na poluvreme prišlo sa nerešenim rezultatom.

U drugom poluvremenu su gosti nastavili sa odličnom ofanzivnom igrom što je u 83. minutu rezultiralo golom za konačnu pobedu i osvajanje tri boda.

Meč Lajpciga i Kelna je obeležio odličan povratak Tima Vernera koji se posle dve godine iz Čelsija vratio se na istok Nemačke i već u 36. minutu postigao gol za domaćine.

Pre odlaska u Englesku, za Lajpcig je dao 78 golova i imao 27 asistencija u 127 mečeva, a safa je nastavio u istom stilu.

Ipak to nije bilo dovoljeo da njegov tim dođe do pobede jer samo četiri minuta kasnije Jarčevi su izjednačili pogotkom Frica, a domaćini u završnici prvog poluvremena zbog crvenog kartona ostaju i sa igračem manje.

Domaćini ipak i pored toga što su igrali sa 10 igrača Lajpcig je ponovo poveo u 56. minutu, pa se učinilo i da će obezbediti pobedu.

Ipak u 72. minutu Keln uspeva da dođe do izjednačenja zahvaljujući velikoj grešci štopera Hrvatske Joška Gvardiola koji je postigao autogol.

U ostalim mečevima Verder i Štutgart odigrali su 2:2. Veljković je odigrao 90 minuta, a na drugoj strani Kalajdžić je asistirao kod oba gola Švaba, Šalke i Borusija su odigrali 2:2, a Herta i Ajntrah su podelili bodove sa 1:1.

Bundesliga – drugo kolo:

Petak:
Frajburg – Borusija Dortmund 1:3 (1:0)

Subota:
Bajer Leverkuzen – Augzburg 1:2
Herta Berlin – Ajntraht Frankfurt 1:1
Hofenhajm – Bohum 3:2
Lajpcig – Keln 2:2
Verder Bremen – Štutgart 2:2
Šalke – Borusija Menhengladbah 2:2   

Nedelja:

15.30 Majnc – Union Berlin
17.30 Bajern Minhen – Volfsburg 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво