Читај ми!

Krstajić novi selektor Bugarske

Mladen Krstajić postao je novi selektor fudbalske reprezentacije Bugarske. Potpisao je dvogodiši ugvor a debitovaće u septembarskim utakmicama Lige nacija.

Uz četrdesetosmogodišnjeg srpskog trenera biće pomoćnici Nemanja Milinčić i Stefan Janković, a trener golmana biće Darko Božović.

U stručni štab nekadašnjeg selektora Srbije ulaze i bivši bugarski internacionalac Ivan Ivanov, koji je sa Krstajićem već sarađivao dok je bio igrač u Partizanu.

Krstajić je potpisao dvogodišnji ugovor a za bugarske "lavove" će debitovati septembarskim utakmicama Lige nacija protiv Gibraltara i Severne Makedonije.

Predsednik Fudbalskog saveza Bugarske Borislav Mihailov rekao je na zvaničnom predstavljanju da je angažovanje Krstajića korak u pravom smeru.

"Mladen je predstavnik tradicionalno jake fudbalske i trenerske škole. On je mlad i ambiciozan, ali uprkos tome ima solidno iskustvo i siguran sam da će svojim autoritetom doprineti boljoj budućnosti bugarske reprezentacije", istakao je Mihailov.

Krstajić je u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Makabi Tel Aviv, TSC iz Bačke Topole i reprezentaciju Srbije.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара