Читај ми!

Čudesna noć Barselone i dva razloga za zadovoljstvo navijača

Navijači Barselone imali su dva razloga za slavlje u noći između utorka i srede, pošto je njihov tim odigrao sjajnu utakmicu protiv Intera iz Majamija, ali je i potvrđeno da je Robert Levandovski potpisao četvorogodišnji ugovor.

"Blaugrana" je i bez prvog trenera Ćavija, koji je još u Španiji i završava vizu za Sjedinjene Američke Države, u Dalasu odigrala kako se od nje očekuje i deklasirala Inter 6:0.

Katalonski gigant je predstavio nova pojača i jedno se posebno istaklo – Rafinja.

Dosadašnji krilni napadač Lidsa namestio je prvi pogodak Pjer-Emeriku Obamejangu, a onda i sam zatresao mrežu "domaćina". Na 3:0 je do poluvremena povisio Ansu Fati.

U nastavku je Barsa do vrha napunila mrežu "ružičastih", a strelci su bili Gavi, Memfis Depaj i Usman Dembele.

Pored sjajne predstave, navijači su oduševljeni i činjenicom da je Levandovski, ubedljivo najveće pojačanje kluba u letnjem prelaznom roku, potpisao četvorogodišnji ugovor.

Iako ima 34 godine, klub sa "Kamp Noua" veruje jednom od najboljih napadača današnjice jer mu je ponudio 92 miliona evra za četiri godine. Određena je otkupna klauzula u iznosu od pola milijarde evra, dok je ukupni transfer iznosio 50 miliona evropskih novčanica.

Levandovski je prethodnih osam godina nosio dres minhenskog Bajerna za koji je na 375 utakmica u svim takmičenjima postigao 344 pogotka.

Prethodno je nosio dres Borusije Dortmund i Leha iz Poznanja, a za nacionalni tim Poljske nastupio 132 puta i 76 puta tresao protivničke mreže.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво